StoryKeepermiddag. (foto: E. Vergunst-van Schaik)
StoryKeepermiddag. (foto: E. Vergunst-van Schaik)

Vergulde vossenjacht

voor kinderen in Heteren

HETEREN - Het StoryKeeperteam heeft in de meivakantie op vrijdagmiddag 3 mei een bijzondere vossenjachtmiddag georganiseerd in en rond de sportzaal Het Binnenveld in Heteren voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Deze StoryKeepermiddag staat opnieuw in het teken van 'Zoek HET uit.. !' Soms sta je opeens voor een nieuwe uitdaging; hoe plak je de band van je fiets of hoe maak ik popcorn. Door te Googlen of rond te vragen ga je op zoek naar informatie. Dat is precies wat ze ook op de StoryKeepermiddag gaan doen! Ze gaan deze keer op zoek naar informatie over een bijzondere Koning. Waar woont Hij, wat doet Hij, wat weet je over Hem? Ze zingen met elkaar, er is een sketch, een bijzonder verhaal en na het smakelijke en gezellige ‘Knabbel-en-Babbel-moment gaan alle kinderen (met leiding) op pad voor een leuke en vergulde vossenjacht.

Het belooft een coole speurneuzen-middag te worden! Niet missen dus! Zorg dat je er bij bent! De kosten voor deze middag zijn 2 euro. De kinderen van 4 - 12 jaar zijn vrijdag 3 mei van 13.30 – 16.00 uur welkom in sportzaal Het Binnenveld in Heteren. Vanaf 13.15 uur staan de deuren open. Voor vragen of aanmeldingen om te helpen kan men een e-mail sturen naar: storykeepersheteren@gmail.com.