Spreekuur HVOB

ELST - HVOB houdt spreekuur van 19.00-20.00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder (Vivare ).

"Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst.Dit geldt voor iedere derde donderdag van de maand."

Hoe sociaal is Overbetuwe?

OVERBETUWE - Elke twee jaar verricht de FNV een grootschalig vergelijkend onderzoek naar het sociaal beleid van gemeente in Nederland: Lokale Monitor.

Onlangs is het rapport over 2018 uitgekomen. Lokaal FNV Overbetuwe gaat er mee aan de slag. Ze gaat gesprekken voeren met de lokale politieke partijen, onder meer over de gedane belofte. Het rapport van de lokale monitor 2018 staat vermeld op www.lokalemonitorfnv.nl. Vragen? Bel of mail Ad Schuiling 0481 375078.a.schuiling@fnv-overbuwe.nl of Henk Teunissen 026 4742235, h.teunissen@fnv-overbetuwe.nl.

Mindfulness in het Huis van Kesteren

KESTEREN - Op dinsdag 7 mei wordt door Caroline Scholtus de workshop Mindfulness verzorgd. De workshop is van 10:00-11:00 uur en daarna is er uiteraard gelegenheid om te genieten van een kopje koffie voor eigen rekening.

De workshop Mindfulness wordt door het Huis van Kesteren aangeboden, omdat "wij geloven dat het goed is om samen dingen te doen en nieuwe ervaringen op te doen. U kunt zich tot 3 mei aanmelden bij Esther Seijkens. Bereikbaar via estherseijkens@welzijnrivierstroom.nl of 06 33421037."