Rommelmarkt Voorhof Kesteren. (foto: Annemieke Kronenberg)
Rommelmarkt Voorhof Kesteren. (foto: Annemieke Kronenberg)

Voorjaarsrommelmarkt Kesteren

KESTEREN - Op zaterdag 11 mei is in Kesteren de jaarlijkse rommelmarkt van De Voorhof. Deze duurt van 9.30-13.30 uur en wordt gehouden aan de Nedereindsestraat 30c, op het plein tussen de kerk en Ons Dorpshuis.

Bij nat weer wordt de handel naar binnen verplaatst. Voor zeer aantrekkelijke prijzen zijn er mooie spullen van goede kwaliteit te koop. Zoals altijd is er een ruim aanbod aan vaste en eenjarige planten, kaarten, glaswerk, curiosa, dvd’s en boeken. Daaromheen is er een gezellig terras en worden weer allerlei lekkernijen aangeboden. Bij dit alles staat deze voorjaarsmarkt bekend om haar gezelligheid.

Dit jaar is het ook mogelijk eigen spullen in te leveren, mits onbeschadigd en van goede kwaliteit. Het kerkelijk centrum De Voorhof is hiervoor open op donderdagavond 9 mei en vrijdagavond 10 mei van 19.00 -20.30 uur. Wat niet verkocht wordt, gaat door naar het winkeltje van De Voorhof op de hoek van de Tielsestraat en de Markstraat.

Luisterende vrijwilliger met ondersteunende kwaliteiten

NEDER-BETUWE - Wilt u als vrijwilliger iets betekenen voor mensen die hun rouw niet goed alleen kunnen verwerken?

Het verlies van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Vlak na het overlijden is er vaak voldoende aandacht vanuit de omgeving. Maar na verloop van tijd neemt deze steun af. Het gewone leven gaat voor iedereen door. Voor sommige mensen is het moeilijk om de draad van alle dag weer op te pakken en door te gaan omdat men nog steeds last heeft van verdriet, eenzaamheid en pijn.

Het liefst praat men dan met iemand die goed kan luisteren en uit ervaring weet hoe zwaar het is om een dierbaar iemand te verliezen. Welzijn Rivierstroom, komt graag in contact met (ervaringdeskundige) vrijwilligers die mensen met een verlies ervaring willen ondersteunen in de thuissituatie.

Meer informatie, Welzijn Rivierstroom, Ankie Bongers, telefoon: 0344 602337. Of mail naar: ankiebongers@welzijnrivierstroom.nl.