Koningsdag Kesteren

KESTEREN - De oranjevereniging van Kesteren heeft ook dit jaar weer een leuk programma samengesteld voor jong en oud. Deze dag staat traditioneel in het teken van gezelligheid, leuke activiteiten en met zijn allen samenkomen op het dorpsplein.

Om 9.30 uur optocht. Kom met je mooiste creatie naar het plein bij Ons Dorpshuis. Daar verzamelen we vanaf 9.00 uur om vervolgens samen met de Fanfare en de oldtimers naar het Dorpsplein te lopen.

Op vrijdag van 17.00 tot 18.30 uur kunnen de fietsen versierd worden in kidsclub De Hoenderik. Er zijn leuke prijzen te winnen.

10.30 uur: Aubade met de schoolkinderen en muzikale begeleiding van de Fanfare Kesteren. Aansluitend zal de prijsuitreiking zijn van de mooiste fiets

Vanaf 11.00 uur Samen genieten van een kopje koffie of thee met een heerlijke oranje lekkernij. Ook voor de kinderen is er een traktatie en wat te drinken.Luisterend naar de fanfare Kesteren zij spelen een mooi stukje gezellige muziek.Neem een kijkje op de vrijmarkt/kleedjesmarkt.

De brandweer geeft een demonstratie en vanaf 12.00 uur is er nog een leuke verassing.

De vrijwilligers van de speel-o-theek Olleke Bolleke schminken weer de mooiste creaties.

11.00 tot 17.00 uur: Speelplezier. Ook dit jaar hebben we weer een aantal spectaculaire attracties zoals: een stormbaan, reuze glijbaan, voor de kleintjes een draaimolen en springkussen en de Bungee Trampoline.

Vanaf 14.00 uur: Muziekprogramma. In samenwerking met Café De Uitspraak is er een megagezellig feestje met optredens van DJ Flow, Tom Haver, Net Als Guus en Peer&Pijn.

Psalmzangavond Koningsdag

OPHEUSDEN - Op Koningsdag 27 april zal er een psalmzangavond gehouden worden in de gereformeerde gemeente, Reigerstraat 11 in Opheusden.

Er is een samengesteld kinderkoor van meer dan zeventig kinderen, dat de psalmen zingt. Ook zullen kinderen en jongeren op diverse muziekinstrumenten de psalmen en psalmbewerkingen ten gehore brengen.

Tevens zal er samenzang zijn. De organisten van deze avond zijn Dirk Stuurbrink en Henk van Zetten. Aanvang 19,30 uur. Er zal een collecte gehouden worden voor de Theologische School van de Gereformeerde Gemeenten. Een ieder is welkom!