Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team behaalde een 8-2 overwinning bij TT Nijmegen. Door deze uitstekende prestatie blijft HTTC probleemloos in de 1e klasse. Lennard Springvloet Dubbeld bevestigde met drie zeges de goede vorm.

Meriam Willemse en Marco Knaap wonnen keurig tweemaal, verder wonnen Meriam en Lennard het dubbelspel. Ook team twee is in goede doen, deze week werd Herpen met 6-4 verslagen. Rudy Gerritsen won knap driemaal, Ronald Stevens was tweemaal succesvol en won samen met Ramona Gerritsen de dubbel. Het derde team stelde tegen Looping teleur en verloor met 7-3. Cees van de Lindeloof en Frank Balzer wonnen eenmaal en wonnen samen het dubbelspel. Team vier blijft het goed doen, Rhenus werd met 7-3 verslagen. Yoeri Liethof, Bart Barends en Daan Barends wonnen ieder tweemaal. Het vijfde team deelde de punten met Kracht&Vrienschap. Alaa Alsaaidi en Erik van Welie wonnen keurig tweemaal en waren ook trefzeker in het dubbelspel.

Team zes wist Tik Hard met 9-1 te verslaan en heeft het kampioenschap voor het grijpen. Bert Vennik en Rogier van Balgooi zijn nog steeds ongeslagen in deze competitie. Sasha Colen liet zich eenmaal verrassen en won samen met Rogier het dubbelspel. Het jeugdteam behaalde tegen TVO een knappe 7-3 overwinning en heeft een goede kans om tweede te worden. Niels Loeffen en Bodhi Lindeboom waren met drie zeges lekker op dreef en wonnen ook het dubbelspel.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omgeving zie: www.httc71.nl