(foto: Ilona Kuster)
(foto: Ilona Kuster) Foto: ilona kuster

Geslaagde jubileumviering

Dierenkliniek De Waalsprong

NIJMEGEN – Zelfs het weer was feestelijk, toen dierenarts Fraukje van Doorn en haar team afgelopen zaterdag het vijfjarig jubileum vierde van Dierenkliniek De Waalsprong. Op deze zonnige dag was het een gezellige drukte in en om de dierenkliniek. Schattige lammetjes en kuikentjes, goed gevulde goodybags en leuke activiteiten voor jong, oud én natuurlijk huisdieren, trokken veel belangstelling.

Direct bij aankomst werd duidelijk dat deze dag met veel zorg en aandacht was georganiseerd. Eigenlijk niet zo vreemd, aangezien zorg en aandacht precies ook de speerpunten zijn waar Dierenkliniek De Waalsprong bekend om staat. 'We besteden bewust veel tijd en aandacht aan het huisdier en aan 'het baasje' ervan, daarom hanteren we wat langere consulttijden', legt dierenarts Fraukje uit. Veel aandacht is ook besteed aan de indeling van de kliniek. Zo zijn de wachtruimten voor katten en honden van elkaar gescheiden om ervoor te zorgen dat een bezoekje voor de dieren en hun baasjes zo min mogelijk stress oplevert. De kliniek mag zich zelfs een 'Cat Friendly Practice' noemen.

Dierenkliniek De Waalsprong heeft naast een ruime spreekkamer ook een operatiekamer ter beschikking. Er wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en ook voor röntgenfoto's of een echografie van uw huisdier kunt u er terecht. Toch streeft het vakkundige team het liefst het spreekwoord: 'Voorkomen is beter dan genezen' na. 'Hiervoor bieden we een Preventief Zorgplan aan', vertelt Fraukje. Hiermee kan men de gezondheid van het huisdier laten controleren terwijl de kosten over het jaar worden verdeeld. U leest hier alles over op www.dierenkliniekdewaalsprong.nl, maar langskomen mag natuurlijk ook. Dierenarts Fraukje, dierenarts Tim, assistente Sharon en assistente Desiree heten u van harte welkom aan de Carbatinastraat 13 in Nijmegen (Oosterhout). 024 3031101.