Afbeelding

Unieke reinigingservice dekbed en hoofd-

kussen bij Beddenspecialist Topslapen in Elst

ELST - Een grote veroorzaker voor allergieën en/of een loopneus is de huisstofmijt. Deze beweegt zich het liefste in een vochtige omgeving. Vandaar dat de grootste concentratie huisstofmijten in de slaapkamer te vinden zijn. De huisstofmijt bevindt zich in de matras, maar ook in grote getalen in het dekbed en hoofdkussen. Om het dekbed en hoofdkussen fris en hygiënisch te houden is het verstandig om deze één keer per jaar te reinigen. Zodat de huisstofmijt, schilfers en bacteriën verwijderd worden.

Beddenspecialist Topslapen in Elst biedt dé oplossing voor het fris houden van het beddengoed: De Beddenspecialist Beddenservice. Deze Beddenservice is een unieke dienst van Beddenspecialist Topslapen waarbij het kussen en dekbed vakkundig gereinigd worden. Lever het dekbed en kussen in de winkel in en de producten worden meteen even beoordeeld op veerkracht en isolerend vermogen. Vervolgens krijgen het kussen en dekbed de juiste behandeling. Binnen een week kunnen de producten weer opgehaald worden. Voor nog geen 20 euro per dekbed (140x220 enkel) wordt er weer fris en hygiënisch geslapen.

Ben jij allergisch? Dan is het raadzaam om je dekbed en kussen meerdere keren per jaar te laten reinigen. De allergische reactie ontstaat door de uitwerpselen van huisstofmijten. Hoe vaker je dekbed en kussen gereinigd worden, hoe minder uitwerpselen in je dekbed en kussen aanwezig zijn.

Voor meer informatie kijk op https://www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst/ of bel 0481 745749. Beddenspecialist Topslapen Elst bevindt zich aan de Dorpsstraat 40 in Elst.