Van 18 tot en met 24 april

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STIER. De stier is een gemoedelijk menstype. Ze maken zich niet snel druk, of het moet zijn dat ze materieel krap zitten. Dat knaagt aan hun behoefte aan stabiliteit en zekerheid. Ze kunnen erg goed genieten. Van lekkere drankjes, goed eten, maar ook van de natuur. Ze hebben ook groene vingers en als het even kan werken ze in hun tuintje of op hun balkon.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vanaf aanstaande zaterdag gaat de zachte planeet Venus in jouw sterrenbeeld lopen. Dat geeft ruim drie weken kleine voordeeltjes en meer contact met anderen. En je leert om de tijd te nemen om te genieten van het leven. Aanstaande maandag krijg je een grote verantwoordelijkheid toegeschoven.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aanstaande zaterdag om 10:56 uur wordt het weer stierentijd. Jij geniet volop van de lente én van de goede dingen der aarde. Op zondag is er veel belangstelling voor wie jij bent. En na het weekend heb je hele bijzondere ontmoetingen. Daar zou best wel eens vriendschap uit voort kunnen komen.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op vrijdag weet jij een oude beproefde aanpak goed te combineren met iets nieuws. In het weekend neem jij de tijd om uitputtend met de ander in gesprek te gaan. Jij wilt echt alles weten. Na het weekend heb je vooral meer aandacht voor je familie. Dat wordt niet door iedereen gewaardeerd.

KREEFT van 22 juni t/m 22 juli
De volle maan op vrijdag maakt jou erg onrustig. Gelukkig neem je in het weekend de tijd om te ontspannen. Drink iets lekkers en draai rustgevende muziek. Dat helpt. Op maandag gaan de gesprekken alle kanten op. Maar op dinsdag wil men van jou heel gericht advies. Dat heb jij in huis!

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Het komende weekend staat vooral in het teken van genieten! En dat laat je graag over je heenkomen. Aanstaande maandag is het van belang dat je je eigen belangen en dat van de groep op één lijn weet te krijgen. Dat lukt je heel goed! Maar dinsdag ben je wel even goed de weg kwijt.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op vrijdag los jij een probleem op door een oude techniek te combineren met een nieuwe techniek. Stilzitten in het weekend is niks voor jou. Maar als op zondag iemand indringende vragen aan je stelt, ga je er toch voor zitten. Naderhand haal jij opgelucht adem. Zo'n gesprek werkt bevrijdend.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vanaf zaterdag gaat jouw planeet Venus in het teken ram lopen. Dat maakt jou ineens een stuk solistischer dan normaal. En je stelt het meer op prijs als jouw leven wat meer vaart krijgt. De eerste helft van de volgende week staat bol van bijzondere ontmoetingen. Daar wordt je door geïnspireerd.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
De huidige week eindigt een beetje rommelig. Daarom heb jij in het weekend behoefte aan een goed gesprek om alles weer netjes op een rijtje te zetten. Praten over wat je meemaakt kan jou helpen om zaken beter te kunnen relativeren. Rond volgende week woensdag voel jij een klik met een ander.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Normaal gesproken hangen mensen aan jouw lippen. Maar het lijkt de komende week wel alsof niemand daar interesse in heeft. Sterker nog, je hebt het gevoel dat je doodgezwegen wordt. Volgende week dinsdag krijg je ineens wel belangstelling. Dat komt door je openheid en humor.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aanstaande vrijdag ben jij zowaar degene die het gesprek met de ander aangaat. Niet op een zware manier maar juist luchtigjes. Daardoor komt de ander over de brug met hele persoonlijke zaken. Volgende week maandag geef je het goede voorbeeld door aan de slag te gaan en door samen te werken.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vrijdag is de dag van de goede ideeën die ook nog eens praktisch uitvoerbaar zijn! Wel is het zo dat het even tijd nodig heeft. Maandag is de dag van de veelbelovende contacten. Door jouw grote netwerk voel jij je als de spin in het midden van het web. Maak dankbaar gebruik van je contacten!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Het komende weekend is het weekend van 'mooi'. Je hebt mooie dingen gevonden die je met liefde kocht. Je hebt mooie mensen om je heen. Niet vanwege hun uiterlijk maar vooral vanwege hun innerlijk. Volgende week maandag is het voor jou tijd om even je tanden te laten zien.