Afbeelding
Foto:

Daags na Koningsdag evenement 'De Woerd Outside'

De Woerd Eten&Drinken, een heerlijke beleving!

ELST/ARNHEM – Het is heerlijk toeven bij De Woerd Eten&Drinken, het onlangs vernieuwde restaurant met buitenterras aan de Rijkerswoerdse Plassen. Na een verbouwing is dit horeca-etablissement luxer en nòg gezelliger geworden. Het is niet alleen een prima restaurant, De Woerd Eten&Drinken ligt prachtig aan het water en is een prima start en finish voor een wandel- en fietstocht door Natuurpark Lingezegen.

De Woerd bestaat deze maand vijfentwintig jaar en is in die tijd uitgegroeid van een eetcafé tot een volwaardig restaurant, een zaak waar het goed lunchen en dineren is. De kaart biedt een ruime keuze in traditionele vlees-, vis- en vegetarische gerechten tegen een gunstige prijs. Veel gerechten komen er ook van de grill.

Ook is De Woerd Eten&Drinken befaamd om de bbq-arrangementen. Je moet er met name eens de allernieuwste trend op dit gebied beleven: je laten verwennen met de gerechten van de Ofyr. Voor groepen zijn er uitstekende arrangementen.

Op 28 april -daags na Koningsdag- staat een bijzonder evenement op het programma: De Woerd Outside. Een voorjaarsmarkt, die het nieuwe seizoen zal inluiden. Een gratis toegankelijk evenement, waar De Woerd Eten&Drinken zich presenteert met onder andere de Ofyr. Het wordt een evenement samen met vele standhouders (van foodtrucks tot life-style), die in een Ibiza-sfeer diverse waar aanprijzen rondom twee partytenten, en waar ook voor de kids het nodige vermaak is. Iedereen is welkom op deze Bourgondische familiedag. Het parkeren is die dag gratis.

De Woerd Eten&Drinken, Rijkerswoerdsestraat 4, Elst; 026 3820620; www.dewoerdetenendrinken.nl.