Seniorenvereniging KBO

presenteert: reizen met O.V.

OVERBETUWE - Reizen met de OV-chipkaart valt niet altijd mee en is voor senioren soms lastig, gezien de vele veranderingen van de laatste jaren. Op woensdag 24 april wordt een informatiebijeenkomst gehouden over; hoe zorgeloos met het openbaar vervoer te kunnen reizen in eigen regio, provincie of door het land.

Deze informatiebijeenkomst is voor alle 50+ van gemeente OverBetuwe. Tijdens deze bijeenkomsten komen de volgende onderwerpen aan bod; reizen met OV-chipkaart in bus en trein, - de werking van de kaartautomaat, - het aanvragen van de OV-chipkaart, - buslijnen in uw directe omgeving. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en antwoord te krijgen. Aan het einde van de voorlichting kunnen aanwezigen zich opgeven voor een proefreisje, zij gaan dan op woensdag 15 mei samen met de OV-ambassadeurs een tripje met het OV maken. Meer informatie hierover geven de OV-ambassadeurs direct na de voorlichting.

"Vindt u het nog steeds een heel gedoe dat reizen met die chipkaart en durft u juist daardoor niet met het OV, kom dan vooral luisteren, ga mee met de proeftrip en laat u verrassen dat reizen ook leuk kan zijn. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, u hoeft zich vooraf niet aan te melden en de entree is gratis. Reizen met het OV-chipkaart wordt gegeven in wooncentrum Wervershove aan de Grote Molenstraat 50 in Elst. Aanvang 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur, einde 16.00 uur inclusief pauze. Info: rvnistel@outlook.com of 06 11511700."