Afbeelding
Foto:

Schoonmaakbedrijf Dubru Elst doorloopt succesvol keurmerk SIEV opvolgingsaudit

ELST – Bij schoonmaakbedrijf Dubru heeft de tweejaarlijkse opvolgingsaudit voor SIEV Keurmerk van de branchevereniging voor schoonmaakbedrijven plaatsgevonden en de resultaten daarvan zijn inmiddels bekend.

Schoonmaakbedrijf Dubru Elst is deze audit zonder enige tekortkoming doorgekomen. Een bevestiging dat Smb Dubru kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en dat ook waar maakt door hoge betrokkenheid van haar medewerkers op vlak van kwaliteit en goede kwaliteitsstandaarden en –procedures.

'We zijn erg trots op dit mooie resultaat', aldus Mike Dulos directeur van Smb Dubru. 'Kwaliteit en klantbeleving hangen nauw met elkaar samen en zijn voor ons als dienstverlenend bedrijf van cruciaal belang. Wij zien het keurmerk als een zeer belangrijk hulpmiddel om ons kwaliteitssysteem te optimaliseren en daarmee de klanttevredenheid te kunnen verhogen. Dit is een continu proces, dus voor ons zijn de uitkomsten van deze audit geen eindpunt, maar een startpunt om ons nog verder te verbeteren.'

Schoonmaakbedrijf Dubru

Smb Dubru is een regionaal werkend schoonmaakbedrijf in Nederland en is onder andere gespecialiseerd in professioneel schoonmaakonderhoud van gebouwen, kantoren, scholen, zorghuizen, glasbewassing, gevelreiniging en specialistische schoonmaak en maakt gebruik van het reinigen met een milieusparend warmwater-osmosesysteem. Nieuwe activiteiten, die sinds kort worden uitgevoerd is het reinigen van zonnepanelen. Voor meer informatie bezoek de website www.smbdubru.nl.

U kunt ook contact opnemen met: Mike Dulos via e-mail smb@dubru.nl of 06 36125629.