Paaseieren zoeken

HEMMEN - Tweede paasdag is het weer paaseieren zoeken in Hemmen.

Met alle kinderen en hun ouders, opa's en oma's vertrekken we om half elf naar het bos. De gevonden eieren moeten weer worden ingeleverd in het dorpshuis, waar alle kinderen iets lekkers ontvangen. Informatie is te verkrijgen via 0488 451002.

Spreekuur huurdersvereniging Overbetuwe

ELST - HVOB houdt spreekuur iedere derde donderdag van de maand van 19.00-20,00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder (Vivare).

"Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB aan de Verdistraat 27a in Elst.

Jaarvergadering uitvaartvereniging Dodewaard

DODEWAARD - Het bestuur van de uitvaartvereniging Dodewaard is voornemens om op woensdag 24 april haar jaarvergadering te houden.

De vergadering vindt plaats in de ontmoetingsruimte van De Steegakker 12 in Dodewaard . De vergadering begint om 19.30 uur. Het bestuur nodigt haar leden van harte uit om aanwezig te zijn.

Dato Steenhuis spreekt

ZETTEN - Op woensdagochtend 17 april is er de laatste ontmoetingsochtend van dit seizoen georganiseerd door stichting De Schakel.

Evangelist Dato Steenhuis spreekt dan over de bijbelse profeten. Aanvang 9.30 uur. Vrije toegang in De Verbinding, Stationsstraat 1, Zetten (hoogstwaarschijnlijk). Info: 024 3481263.

Komen jullie mij zoeken?

HERVELD - Op maandag, tweede paasdag, is er bij museumboerderij Den Tip weer het traditionele paas-eieren zoeken voor kinderen in de leeftijd tot 10 jaar.

"Onze vrijwilligers hebben in de boomgaard bij het museum ongeveer 400 chocolade eieren verstopt die graag door jullie gevonden willen worden. Alle kinderen krijgen een mandje mee om de gevonden eieren in te doen en ook zijn er een aantal speciale eieren verstopt die weer een extra prijsje opleveren uit de grabbelton. Het zoeken start exact op 11.00 uur, want langer kunnen wij de kinderen niet laten wachten; kom op tijd om teleurstelling te voorkomen.