Welkom aan tafel in Ons Dorpshuis

KESTEREN – Op de tweede donderdag van de maand zijn er op initiatief van de Stichting Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe altijd maaltijden in ons Dorpshuis Nedereindsestraat 27A in Kesteren. Doe mee als je eens gezellig samen met anderen wilt genieten van een heerlijke maaltijd.

De eerstvolgende maaltijd is op donderdag 14 maart. De maaltijd wordt verzorgd door catering Beerie brasserie. Rond 12.00 uur gaan we aan tafel. Men is van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Zich aanmelden voor de maaltijd kan bij Toos Nieuwenhuis: 0488 482104 (of Adrie Roelofsen: 06 19703146) uiterlijk tot maandag 11 maart om 12.00 uur. Heeft iemand speciale dieetwensen, dan deze graag doorgeven bij de aanmelding. De gastvrouwen van de eettafel zijn Toos Nieuwenhuis, Adrie Roelofsen en Roely Scholtus. De maaltijd kost tien euro.

De maaltijden voor de eerste helft van 2019 zijn op 11 april, 9 mei en 13 juni.

Stichting Samen Zorgen blij met de nieuwe bus

HETEREN - Woensdag stond de spiksplinternieuwe gesponsorde 9-persoons (rolstoel)bus van Stichting Samen Zorgen in het zonnetje te pronken voor de hoofdingang van Liefkenshoek.

Veel lokale ondernemers, die Stichting Samen Zorgen en hun cliënten een warm hart toedragen, hebben meegedaan aan dit mooie initiatief. Zonder hen én zonder Stichting Mobiliteit voor Iedereen (MVI), die alle ondernemers de afgelopen maanden heeft benaderd, hadden zij dit niet kunnen realiseren voor hun cliënten. Stichting Samen Zorgen is enorm blij met deze nieuwe aanwinst.


Woensdag was het daarom tijd voor een feestje. Om al die ondernemers en MVI te bedanken. Én die prachtige bus te bewonderen. Samen met cliënten en uiteraard de vrijwillige chauffeurs, die zich dagelijks inzetten voor het vervoer. Ook de chauffeurs waren zichtbaar onder de indruk van de bus. Zij konden niet wachten om in die mooie bus te gaan rijden en hebben meteen een proefritje gemaakt.