Sloop Wanmolen en dan?

ZETTEN - De Wanmolen gaat gesloopt worden. Maar wat komt er voor in de plaats? Wil je daar meer over weten en meedenken? Kom dan naar de Dorpsconferentie op 11 maart in De Wanmolen.

Op die avond komen ook andere onderwerpen voorbij zoals een opfrissing van het dorpshart en de samenwerking van de scholen in De Zevensprong. Kan jij in de toekomst nog terecht in een ontmoetingscentrum in Zetten? Kunnen jouw kinderen in de toekomst nog naar school in Zetten? Blijft het dorp aantrekkelijk om te winkelen en boodschappen te doen? Daar gaat het over. In De Wanmolen op maandag 11 maart, inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Georganiseerd door de Dorpsraad in samenwerking met het Comité Zicht Op Zetten.

Spreekuur huurdersvereniging Overbetuwe

ELST - HVOB houdt spreekuur van 19.00-20.00 uur voor haar leden, die inlichtingen willen en /of problemen hebben met hun verhuurder (Vivare).

"Schroom niet om contact met ons op te nemen. Het spreekuur is in het kantoor van HVOB, Verdistraat 27a in Elst. Dit geldt voor iedere derde donderdag van de maand."