Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team kon tegen TCB de prima start in de competitie geen vervolg geven. Na een 3-0 voorsprong werd het in een goede wedstrijd toch nog 6-4 voor TCB.

Lennard Springvloet Dubbeld won fraai tweemaal. Marco Knaap en André Jansen wonnen eenmaal. Team twee behaalde een nuttige 6-4 zege. Tegen het sterke Mitac wisten Ronald Stevens, Patrick van Alst en Rudy Gerritsen ieder tweemaal te scoren. Jammer dat het dubbelspel nipt verloren ging. Het derde team gaat het niet voor de wind, DNW was met 8-2 te sterk. Johan Soppe knokte zich naar twee mooie zeges.

Team vier verloor, na een spannende wedstrijd, met 6-4 van Drusus. Daan Barends speelde goed en won tweemaal. Yoeri Liethof scoorde eenmaal en won samen met Bart Barends het dubbelspel. Het vijfde team ging tegen Hutaf met 8-2 tenonder. Alleen Alaa Alsaaidi was met twee zeges in goede doen. Team zes pakte, na een goede zege tegen Revanche, de koppositie. Rogier van Balgooi gaf met drie zeges het goede voorbeeld, Dani Vos kon met twee winstpartijen ook tevreden zijn. Sacha Colen was eenmaal succesvol en was samen met Rogier ook trefzeker in het dubbelspel, derhalve een 7-3 overwinning.

Het jeugdteam behaalde in Veenendaal een mooie 7-3 overwinning. Niels Loeffen was met drie zeges prima op dreef en Bodhi Lindeboom won tweemaal. Ook in het dubbelspel waren ze weer trefzeker en mede daardoor staan ze op een mooie tweede plaats.

Meer info over tafeltennis in Heteren staat op www.httc71.nl.