van 7 tot en met 13 maart

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS VISSEN. Op het gebied van relaties is de vissen een tegenstrijdig type. Aan de ene kant voelen ze zich vaak eenzaam. Maar gezelschap kan ze ook snel teveel zijn. Dat heeft alles te maken met hun hooggevoeligheid! Een vissen moet zich af en toe kunnen afzonderen om alle indrukken die ze opgedaan hebben goed te verwerken. Voor vrienden hebben ze letterlijk alles over.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande donderdag dreigt een discussie uit te lopen op ruzie. Laat dat niet gebeuren! Op zondag ben je hard toe aan wat ontspanning. Maak bijvoorbeeld een boswandeling of dompel je onder in een kruidig bad. Op maandag ben jij degene met het beste overzicht. Dat maakt je tot een goed adviseur.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Na een ontspannen donderdag laat het geluk jou op vrijdag een beetje in de steek. Geen goede dag dus voor een gokje! Aanstaande maandag moet je over een belangrijke zaak een beslissing nemen. Maar daar kom je niet goed uit omdat je gevoel de ene kant op wijst en je verstand naar de andere kant.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op donderdag heb jij een kort lontje. Iemand hoeft maar iets verkeerd te doen of jij zit er bovenop! Denk eerst na voordat je iets doet of zegt. Op maandag irriteer je je alweer over van alles en nog wat. Een beetje meer begrip voor de ander zou je niet misstaan. Dinsdag is een heel ontspannen dagje.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Donderdag is een goede dag om gezellig uit te gaan. Maar let wel op de centjes! Zaterdag wordt een drukke dag maar jij hebt een heel goed overzicht zodat niets je ontgaat. Zondag is een verrassende dag. Dat kan zowel positief als negatief uitpakken. Probeer je zo min mogelijk te verzetten tegen verandering.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Op donderdag ben je de weg even kwijt. Je hebt geen idee welke kant je op moet. Geen paniek leeuw, want aanstaande zaterdag heb je de touwtjes weer strak in handen en organiseer je je eigen leven en dat van de ander met veel flair. Volgende week woensdag ben jij op een milde manier dictatortje.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Op donderdag krijg je te maken met een mechanisch defect. Met jouw ervaring en inzicht zou je dit probleem moeten kunnen tackelen. Volgende week maandag heb jij weer eens volop kritiek op anderen. Je kunt je vast wel voorstellen dat dit op weerstand stuit bij de mensen in je directe omgeving.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Na een gezellige donderdag heb je op vrijdag even genoeg van bepaalde mensen in jouw omgeving. Vooral van diegenen die alleen maar vragen en nemen. Daar kun je een punt van maken door stelling te nemen. Volgende week maandag zijn er allerlei misverstanden waardoor iedereen slecht communiceert.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
De komende periode wordt heel erg druk. En dat komt vooral doordat jij met best wel grootse plannen aan komt zetten. Maak gebruik van de rust in het weekend om op te laden voor de volgende (werk)week. Vanaf maandag ga jij aan de slag om al jouw plannen te realiseren. Iedereen werkt mee!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Tot en met het komende weekend vind jij verdieping het belangrijkste onderwerp in jouw leven. Dat heeft te maken met verdieping van je relatie(s) maar ook met verdieping van je kennis en inzicht in bepaalde gebieden. Na het weekend ben je vooral gericht op gerichte actie met hopelijk veel resultaat.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Het einde van deze week is nogal rustig. Maar op zaterdag heb jij je handen vol aan alle aandacht die jouw richting op komt. Je staat werkelijk in het middelpunt van de belangstelling. Dat is op zich positief maar jij kunt niet goed omgaan met een teveel aan belangstelling. Het maakt je wat bleu.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Tot en met zaterdag heb je de neiging om vooral aan alles vast te houden dat 'oud en bekend' is. Dat voelt voor jou wel zo veilig. Maar op zondag gaat de waterman-beuk erin. En dat betekent dat je vooral gericht bent op verandering en vernieuwing. Toch pas jij je op maandag weer 'netjes' aan.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Aan het einde van deze week krijg jij het ene geweldige idee na het andere. Het besef dat je deze ideeën niet in je eentje kunt invullen geeft een lichte paniek. De mensen in jouw directe omgeving hebben het allemaal veel te druk om je te helpen. Zondag besluit je dan ook om het in je eentje te doen.