Hoes foto album. (foto: Victoria Eman)
Hoes foto album. (foto: Victoria Eman) Victoria Eman

Zangeres uit Ommeren scoort in Nashville

OMMEREN - Het is maar weinig zangeressen gegeven dat ze scoren in het buitenland. Voor Victoria Eman uit Ommeren is dat weggelegd. Met haar eerste twee albums wist ze al menig radiostation te overtuigen van haar kwaliteiten en nu met haar recente album 'All My Life' scoort ze super goed in de 'country-landen'.

Country-muziek is daar waar het muzikale hart ligt van deze altijd goedlachse zangeres. "Het is een geweldig gevoel als je leest en hoort waar je nummers gedraaid worden. Mijn eerste twee albums zijn bekroond met awards uit diverse landen. Wekenlang op nummer 1 gestaan in de meeste populaire country hitlijst. En niet alleen met mijn solonummers maar ook met de single 'Hawai Aloha' die ik samen met mijn (toen) 9-jarige dochter heb opgenomen."
Nu met het album All My Life scoort ze internationaal super goed en nummers van het album zijn op vele stations te beluisteren in heel de wereld. Dagelijks komen er nieuwe stations bij waarvan ik de melding krijg dat ze me hebben opgenomen in hun playlijst, aldus Victoria. Op dit moment is Victoria in de studio alweer druk met de opname van nieuwe nummers. Een nieuw album staat gepland voor eind 2019 / begin 2020. Een internationale tour staat voor 2020 in de agenda. De Betuwe kan en mag trots zijn op dit muzikale export product. Meer info staat op www.victoria-eman.eu en haar facebook.