Links mevrouw J. van Ommeren, midden mevrouw A. Joosten en rechts mevrouw M. Kastelijn. (foto: Tineke Holtman)
Links mevrouw J. van Ommeren, midden mevrouw A. Joosten en rechts mevrouw M. Kastelijn. (foto: Tineke Holtman)

Jubilarissen bij Vrouwen van Nu Dodewaard

DODEWAARD - Tijdens de jaarvergadering van Vrouwen van Nu afdeling Hien – Dodewaard zijn drie dames in zonnetje gezet.

Mevrouw Ada Joosten is al 60 jaar trouw lid van de NBvP (het huidige Vrouwen van Nu). Met hart en ziel zette zij zich in om vrouwen te stimuleren zich te ontplooien en elkaar te ontmoeten. Vele jaren zat zij in het bestuur als presidente en later als penningmeester. Inmiddels is ze 90 jaar en is nog steeds aanwezig op de ledenavonden. Met bloemen, wat oude foto’s en een mooi klokje is zij bedankt.

40 jaar geleden werd mevrouw Jannie van Ommeren lid van Vrouwen van Nu. Haar liefde voor de tuin heeft velen geïnspireerd. Tuinmarkt, stekjes, tuinreisjes, niets was haar te veel om te organiseren. Ook zij heeft jarenlang als voorzitster in het bestuur gezeten. Ze opperde het idee om een lindeboom aan te bieden aan de gemeente Dodewaard, hij staat er nog steeds! Verder heeft ze vele jaren gespeeld in de cabaretgroep Steen en Been, waarvan ze nu erelid is. Met bloemen, foto’s en een mooie briefopener werd ze bedankt voor haar grote, enthousiaste inzet.

Mevrouw Mariëtte Kastelijn werd ook in het zonnetje gezet en kreeg een prachtige rozet omgehangen. Zij is 25 jaar lid en geniet van alle leden, de fijne sfeer en hetgeen er samen gedaan wordt. Ze is met veel enthousiasme de huidige voorzitter. Met een toespraak, anekdotes, veel waardering voor haar betrokkenheid en een mooi aandenken, werd ook zij bedankt en gefeliciteerd met haar jubileum.

Nieuws insturen?

REGIO - Uw bericht kunt u heel eenvoudig online insturen via onze website: www.gemeentenieuwsonline.nl.

Daar klikt u bovenaan eerst op de regio Overbetuwe/Nederbetuwe. Vervolgens klikt u rechts bovenaan op de tekst: 'Nieuws aanleveren' De rest wijst zich vanzelf. Komt u er niet uit, belt u dan gerust even: 0481 464770.
Wij helpen u graag verder.