(foto: sv Olympia Ochten)
(foto: sv Olympia Ochten)

Badminton Olympia kampioen

BETUWE - Voor badmintonteam 1 is het competitieseizoen alweer voorbij. Het team heeft zaterdag hun laatste wedstrijd gespeeld in Scherpenzeel tegen Badge. Olympia moest in deze laatste wedstrijd minimaal één punt halen om kampioen te worden.


Het kampioensteam heeft vanaf de eerste wedstrijd bovenaan in de poule gestaan en tegenstander Badge stond telkens een paar punten onder hen. Veel trouwe supporters kwamen de badmintonners van Olympia aanmoedigen en daardoor was het eerste punt was al snel binnen. Uiteindelijk is het zelfs 7-1 voor Olympia geworden. Na afloop van de wedstrijd werden de gebruikelijke felicitaties en bloemen uitgedeeld aan de kampioenen. Ook werd er een lekker glaasje champagne gedronken op het kampioenschap.

De volgende uitdaging is het spelen van de regiokampioenschappen op zaterdag 11 mei in Amersfoort. Olympia speelt dan tegen vijf andere teams die ook kampioen zijn geworden in hun poule. Volgend jaar zullen gaat hetzelfde team kijken hoe ze zich staande gaat houden in de zesde divisie.