Afbeelding

Bieb helpt met online belastingaangifte

ELST - De aangifte voor de inkomstenbelasting komt er weer aan: vóór 1 mei moet deze via de online omgeving van de Belastingdienst worden ingediend. Vind je het lastig om je belastingaangifte online te doen en heb je hier hulp bij nodig?

De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert in Bibliotheek Elst gratis informatiebijeenkomsten om bij de Belastingdienst online je weg te vinden. Hiervoor hoef je geen lid te zijn van de bibliotheek.

Op woensdag 13 maart kun je van 19.00 tot 21.00 uur voor informatie over de belastingaangifte terecht in Bibliotheek Elst. Tijdens deze bijeenkomst leggen docenten stapsgewijs uit hoe de aangifte werkt. Daarna kun je thuis zelf aan de slag. In de bibliotheek kun je ook gratis en veilig een computer en printer gebruiken voor de belastingaangifte of het aanvragen van een toeslag.

Je kunt je aanmelden in de bibliotheek of per e-mail via elst@obgz.nl. Meer informatie? Neem contact op met Bart van Helvoort van de bibliotheek: bvhelvoort@obgz.nl of bel 024 3274950.

De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert ook de cursussen ‘Klik & Tik’ en ‘Werken met de digitale overheid’ voor mensen die (beter) met de computer willen leren omgaan. Tijdens de Klik & Tik cursus zet je je eerste stappen op het internet en tijdens ‘Werken met de digitale overheid’ leer je hoe je bijvoorbeeld een DigiD, huur- of zorgtoeslag aanvraagt. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/digitaal-vaardig of vraag ernaar in de bieb.