Zingen aan

de vooravond van de Paastijd

HETEREN - Zaterdag 30 maart komen koren, cantorijen en individuele koorleden uit de hele omgeving in De Vloedschuur in Heteren bij elkaar om liederen te zingen aan de vooravond van de Paastijd.

Deze ‘vooravondzang’ wordt gedirigeerd door Simon de Jong uit Heelsum. De orgelbegeleiding is van Henk Heins uit Dodewaard. Op het programma staan onder meer: Kyrië, Gloria, psalmbewerkingen en Bachkoralen.

De koren en zangliefhebbers oefenen vanaf 13.00 uur en de vooravondzang zelf is van 18.30 tot 19.30 uur. De toegang voor die avond is voor alle belangstellenden vrij. Iedereen die kan en wil zingen is welkom om ‘s middags vanaf 13.00 uur mee te komen oefenen/zingen.

Daarom worden koren, cantorijen en mensen die graag willen meedoen uit Heelsum, Renkum, Heteren, Driel, en Zetten van harte uitgenodigd om contact op te nemen via, of opgave te doen aan, onderstaande e-mailadressen of telefoonnummers. Meer informatie is te krijgen bij Margreet en Jaap van der Spek, jaapvdspek@planet.nl, mvanderspekhaan@gmail.com, telefoon: 06 22445140 en 06 20030699. Aanmeldingen tot uiterlijk 20 maart!