Kas buurtvereniging spekken? Doe mee met de 'Winkel van Sinkel'

DODEWAARD - Net als vorig jaar wil het bestuur van stichting Ons Huis 'Nannenberghuis' weer de 'Winkel van Sinkel' houden: buiten rommelmarkt en binnen informatiestandjes. Deze is zaterdag 11 mei van 10.00 - 15.00 uur in Het Nannenberghuis Dodewaard.

Nog een jaar en dan is het weer Bogenbouwjaar met veel activiteiten. Wat extra geld in de buurtverenigingskas is dan handig. Het Nannenberghuis biedt een tafel aan van 120 x 60 cm à 10 euro om producten te verkopen. Voor de overkapping wordt gezorgd.

Verkoopwaren

Het Dodewaards Mannenkoor heeft zich weer aangemeld met de verkoop van hamburgers en aardbeien. Stichting Ons Huis verkoopt weer tuinplantjes. En natuurlijk staat de koffie en thee klaar (1,25). Het is niet de bedoeling om etenswaren op die dag bereiden en te verkopen. Kant-en-klaar-producten als jam kan natuurlijk wel. Net als andere eigengemaakte zaken als vogelhuisjes of andere knutsels en andere curiosa. Ook leuk: (Oudhollandse) spelletjes aanbieden om te doen. Meldt het tevoren zodat we de verkoopproducten verdelen en uw buurtvereniging niet de concurrentie hoeft aan te gaan met andere buurten.

Aanmelding

"Interesse in deelname van uw buurtvereniging aan 'Winkel van Sinkel'? Mail naar Mientje van Neerbos via mvneerbos@outlook.com. Vermeld de naam van de buurtvereniging, uw telefoonnummer en het product dat u wilt gaan verkopen. U hoort er vervolgens meer over."