Doe en denk mee over woongebied De Pas

ELST - Woongebied De Pas wordt een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Elst. Deze nieuwe wijk komt tussen de wijken Brienenshof en de Olympiasingel te liggen.

"We zouden het fijn vinden als u wilt meedenken over de invulling van het nieuwe woongebied in De Pas. Dat kunt u doen door deel te nemen aan de Toekomstkamer op 13 maart (een inloopavond) en de planbijeenkomsten (21 maart, 1 april en 15 april). Op 8 mei is er opnieuw een inloopavond waar we het resultaat van de plangroep presenteren.

Dit is een inloopavond waar u kunt laten weten hoe woongebied De Pas er volgens u uit moet zien. U kunt uw voorkeuren aangeven aan de hand van foto’s, voorbeelden en tekeningen. U maakt kennis met de mensen die werken aan woongebied De Pas: de gemeente, de ontwikkelaars Amvest en BPD en het ontwerpbureau SAB.
Tijdens de Toekomstkamer kunt u zich opgeven voor de planbijeenkomsten."

De avond is 13 maart tussen 19.30 en 21.30 uur (u kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt) in zalencentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie staat op www.overbetuwe.nl/depas."