De nog op te knappen pluktuin. (foto: Frederike Kadijk)
De nog op te knappen pluktuin. (foto: Frederike Kadijk)

Met NLDoet het CoolNature-park

klaar voor het voorjaar!

ELST - In de wijk Westeraam in Elst ligt het groene CoolNature park, ook wel 'Romeinse Veld' genoemd.

Tijdens NLDoet wordt er met vrijwilligers gewerkt aan lichte en zwaardere tuinklussen. Het opknappen van de pluktuin, het hink-stap-rots-pad en het bijenhotel. "Ook gaan we de fietscrossbaan onkruidvrij maken. Zo kunnen we later dit jaar, van klein tot groot, weer volop genieten van deze speel- en wandelplek. Komt u ook helpen?

Vrouwen, mannen en kinderen die graag tuinieren en buiten klussen zijn van harte welkom. We vormen daarna met een aantal een groep om de pluktuin af en toe te onderhouden. Dit doen we op vrijdag 15 maart (13-16 uur) en zaterdag 16 maart (13-16 uur). Het Cool Nature terrein ligt aan het Colosseum in Elst tussen Brede School de Zon en Westeraam College-Lyceum Elst.

Aanmelden bij NLDoet www.nldoet.nl/klus/werken-aan-coolnature of bij Frederike Kadijk, frederike.kadijk@zonnet.nl / 06 18408360. Kom je op de dag zelf en heb je (tuin)gereedschap, neem dit dan zeker mee. Een schop, schoffel, hark, gieter, hamer en draadtang zijn handig. Voor drinken en wat lekkers zorgen wij."