Schets gemaakt door Robert Piket.
Schets gemaakt door Robert Piket.

Schilderles in De Verbinding

ZETTEN - Op dinsdagmiddag wordt er in het ontmoetingscentrum De Verbinding, Stationsstraat 1 in Zetten schilderles gegeven onder leiding van Robert Piket.

Robert schildert al jaren en vindt het fijn om andere mensen ook het plezier van schilderen bij te brengen. We horen vaak “dat kan ik niet” maar Robert zegt altijd “als je het niet probeert weet je het niet”. We hebben nu een hele gezellige club, maar nieuwe leden zijn altijd welkom. U kunt kiezen uit verschillende stijlen. landschappen in acrylverf, schetsen met houtskool of misschien wel moderne kunst. In overleg is veel mogelijk.

De eerste keer is gratis, daarna, als het u leuk vindt en de smaak te pakken hebt, betaalt u 4,00 euro per keer inclusief een kopje koffie of thee, of u kunt een abonnement afsluiten van 9,50 euro per maand. Met een abonnement kunt u aan alle activiteiten meedoen die wij organiseren, gratis of met een kleine bijdrage.

Heeft u interesse om een keer te komen kijken of mee te doen bent u welkom op dinsdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur. Misschien bent u wel veel creatiever dan u denkt en wordt u de nieuwe Rembrandt van 2019. Voor vragen kunt u bellen 0488 453187 op maandag dinsdag en donderdagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur. Mailen kan ook; ontmoeten01@gmail.com. De gastvrouw of gastheer staat een ieder graag te woord.