(Foto: Suzanne Broekhuizen)
(Foto: Suzanne Broekhuizen) Foto:

Pronken voor Prins Toon de Trucker

SLIJK-EWIJK - Afgelopen weekend was het feest in Slijk-Ewijk. Een mooie selectie aan artiesten schitterde tijdens de Pronkzittingen voor Prins Toon de Trucker en zijn hofdames Raisa en Lisanne.

Het optreden van de groep Glitter Girls was fantastisch. Naast deze dans kenmerkten de Pronkzittingen zich door een stevige lach die buutreedner Hugo Peeters, als kapper, in de zaal teweeg bracht. Het detectivebureau van De Sluwe Detective onderzocht alle prinsen van de Overbetuwe, maar in het bijzonder onze eigen prins Toon. Wat zijn de leuke weetjes van deze prins. Detectives waren Michael Broekhuizen en Jeroen Diepenveen.

De Surprises wisten het publiek weer te verrassen, dit keer met een levensloop van onze prins met een levensgrote truck als decor. De Waalkanters wisten het duo Bierman & Bierman te strikken. Twee goochelaars die subtiele truckjes uithaalden, waarvan men in de zaal zich afvroeg: hoe doen ze dat toch. Het duo bestaat uit twee nieuwe raadsleden te weten Jos Eeuwes en Marien van de Riet.

De raad liet in een filmpje zien hoe de dorpsschouw van de gemeente hier in Slijk-Ewijk heeft plaatsgevonden. Liptease liet weer een prachtig dans en zangnummer zien evenals de 3 Ladies and one Guy met een medley van Bony M. De afsluiting ging dit jaar niet anders dan anders; beide avonden eindigden met de medley van duo Jan en Remo.