Park Westerveld in Elden. (foto: Evelien Hantink)
Park Westerveld in Elden. (foto: Evelien Hantink) Foto:

Expo Fotoclub Meinerswijk

ELST/ARNHEM - Fotoclub Meinerswijk is een kleine club van enthousiaste amateur-fotografen. Zij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een expositie te organiseren in de Bibliotheek van Elst van 2 maart - 30 april.

Voor de expositie zijn de leden van Fotoclub Meinerswijk op pad gegaan om het prachtige natuurgebied Meinerswijk in beeld te brengen en de sfeer vast te leggen van het fraaie stadsdeel Elden. Zo is een zeer geslaagde verzameling fotografische werken ontstaan.

De expositie is te bekijken tijdens de openingsuren van de bibliotheek, Europaplein 1 in Elst (ma - vrij van 14.00 – 17.00 uur; za 10.00 – 12.30 uur).

Forte Welzijndag

OVERBETUWE - Op donderdag 28 maart houdt Forte Welzijn een open dag in Wijnfort Lent, Bemmelsedijk 4, Nijmegen! Tijdens de Forte Welzijn Dag krijgt men de mogelijkheid om te ervaren wat Forte Welzijn in de verschillende gemeenten en haar dorpen aan werkzaamheden uitvoert.

Na het plenaire programma kan men zelf op pad in de gemeente Berg en Dal, Heumen of Overbetuwe. Tijdens uw bezoek beleeft u het werk en komt u in aanraking met de buurtbewoners, vrijwilligers en collega's die bij Forte Welzijn betrokken zijn. Men krijgt een lunch op locatie aangeboden. Zich aanmelden kan via info@fortewelzijn.nl. Men ontvangt dan het programmaboekje met uitgebreide informatie (tijden en locaties) van deze dag.

Het globale programma: 09.30 uur Inloop Wijnfort Lent, 10.00 uur toespraak Lucien Peeters, directeur bestuurder, 10.30 uur Forte Welzijn Markt (tot 16.00 uur), 11.30 - 14.30 uur op pad in onze gemeenten: Berg en Dal, Heumen en Overbetuwe, 15.00 - 16.00 uur afsluiting Wijnfort Lent.