Dorpsconferentie Zetten

ZETTEN - Het comité Zicht Op Zetten en de Dorpsraad Zetten - Hemmen nodigt een ieder uit voor een avond over de nieuwe Wanmolen, het Dorpshart en andere acties in het dorp.

Deze dorpsconferentie is in De Wanmolen op maandag 11 maart, inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. "We spreken over; de vorming van De Zevensprong (onderwijs), Wonen en Werken in Zetten, de vorming van een nieuw dorpsplatform. Diverse sprekers geven kort aan wat de stand van zaken is. Maar vooral gaat het deze avond over: de nieuwe Wanmolen én de plannen voor inrichting en aankleding van een aantrekkelijk Dorpshart."

En wat willen we, als Zetten, ook al weer? (een fragment uit onze visie): “Zetten is in 2025 een regionaal aantrekkelijk dorp. De uitgangspositie daarvoor bestaat. Denk aan onze goede scholen, openbaar vervoer, bedrijventerrein, landelijke zorginstituten, cultureel aanbod, verenigingen, voorzieningen, winkelaanbod, aansluiting op spoor en snelwegen. In deze regionale functie zit de kracht van Zetten. Inwoners en organisaties in Zetten profiteren van deze kracht en Zetten groeit naar de 'Westpoort van de Stadsregio', gelegen bij Wageningen, Arnhem en Nijmegen. Herveld en Andelst kunnen daar ook van profiteren.”

Benieuwd naar de hele visie? U vindt het op http://www.dorpsraadzettenhemmen.nl/Inuwomgeving.aspx