Dolle boel in het Deurdouwersnest. (foto: Hoffotograaf Peter Ariese)
Dolle boel in het Deurdouwersnest. (foto: Hoffotograaf Peter Ariese) Hoffotograaf Peter Ariese

Dolle Dagen

in Deurdouwerdam

HERVELD - Alle Deurdouwers staan weer te popelen om lekker los te gaan tijdens de vijf fantastische Dolle Dagen. Op vrijdag 1 maart starten ze voor jong en oud met ons Jeugdcarnaval én het 'Wermdraaiuh'. Prins Bas de Feestbouwer en zijn Hofdames Marieke en Petra, gaan er samen met jullie 5 Dolle Dagen van maken.

Het programma: Vrijdag 1 maart 19.41 uur: Jeugdcarnaval (vanaf groep 5) met onze Jeugdprins Jay de Partyknaller en zijn Prinses Esmee. In de Foyer vanaf 21:11 uur: Wermdraaiuh met de Oud-Prinsen en Hofdames.

Zaterdag 2 maart 11.11 uur: de opening van de Dolle dagen; om 11 over half twee is de zaal open voor de prachtige kindermiddag met DJ Blijwin. 20.11 uur: groot feest met DJ Henry en de Plekband.
Zondag 3 maart 11.00 uur: Carnavalsmis en om 11 over 8 Live muziek van Anderkovver en de Plekband. Maandag 4 maart om 10.11 uur: Frühshoppen (uitverkocht). Om 20.11 uur: De derde avond Lekker fauwdt, en Deur!, een nieuwe themafeest maar het Prijslopen is er natuurlijk ook. Kom dus extra leuk verkleed, doe mee in je eentje, duo of als groep. Leuk om te doen, en je kunt er ook nog consumptiemunten mee winnen!

Dinsdag 5 maart 15.11 uur: Live muziek van Xplain. Vanaf 18.11 uur de grote finale met verkiezing van Deurdouwer en Deurdouwerinneke. Toegang vanaf 14 jaar, legitimatie verplicht. Kaarten verkrijgbaar in zalencentrum De Hoendrik en bij Crazy Flowers in Herveld. Online te bestellen via http://www.dehoendriktickets.nl. Meer info staat op: www.cvdedeurdouwers.nl.

Zondagmiddagconcerten in de muziekbuurt in Elst

ELST - Verzilver uw cheque en bezoek een concert! Vanaf 31 maart zullen er regelmatig concerten aan huis worden georganiseerd op zondagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur. Halverwege wandelen we naar het volgende gasthuis en worden we daar ontvangen met een drankje.

"Dit project kunt u mede-financieren door de cheque, die u deze week in de bus krijgt, te verzilveren ten bate van 'zondagmiddagconcerten in de muziekbuurt'. Informatie staat op de website Overbetuwedoet.nl of op het prikbord in De Helster. U mag uw cheque ook in de bus doen op Bizetstraat 9 of op Haydnstraat 44. Als voldoende mensen de cheque doneren dan kunnen we de concerten gratis aanbieden. Voor uw drankje mag u een vrijwillige bijdrage geven.

We zijn nog op zoek naar musici, die willen optreden. Kent u iemand of hebt u een suggestie, meld het bij Chris Rooijackers, mailadres rooijackers.holkenborg@xs4all.nl of bij Mariëtte van Erp-Uitterhoeve mail mverp@kpnmail.nl We zoeken ook nog gasthuizen met ruimte om 20 mensen te herbergen. Als u een piano hebt is dat extra fijn."