Nog even wachten. (foto: Ruby Stoffels)
Nog even wachten. (foto: Ruby Stoffels)

Tweede onderlinge wedstrijd Elster Ponyclub

ELST - Op zondag 27 januari is bij de Elster Ponyclub de tweede dressuurwedstrijd gereden voor het clubkampioenschap. Voor de ouders opa’s en oma’s en andere familieleden een mooie kans om tijdens het druilige weer, de ruiters eens lekker te kunnen aanmoedigen.

Sommige pony’s waren erg fris, komt mede dat ze nu op stal staan en niet in de wei. Geeft helemaal niets want dan moet er ook flink gewerkt worden om een nette proef te kunnen rijden. Al met al weer een leuke geslaagde middag en een groot aantal kinderen ging naar huis met een fel gekleurd lintje. Op zondag 10 maart gaan we weer springen en rijden we de tweede springwedstrijd. Leuk om eens te komen kijken en kennis te maken met de pony sport. Zet u 14 april vast in uw agenda, op deze zondag is er van 11.00 tot 16.00 een open dag op manege 'De Hoeven' aan de Hollanderbroeksestraat 28 in Elst.

Op deze dag kan men uitgebreid genieten van diverse clinics die worden gegeven, zowel onder het zadel als ingespannen voor de rijtuigen. Op deze dag is iedereen welkom om kennis te komen maken met manege en vakantieboerderij De Hoeven.

Uitslagen van 27 januari zijn:

Groep 1: 1e Brechje Tamhauser, 2e Demi Kuster, 3e Jille Mae Onck

Groep 2: 1e Charon Troost, 2e Shania Vermeer, 3e Femke Schut

Groep 3: 1e ex Ecco Judith Spiezenburg en Bryan Sponselee, 3e Jade Wijnhove

Groep 4: 1e Froukje van Hattum, 2e Yara Grootaarts, 3e Marit Schrooten

Groep 5 en 6: 1e Linda Peters, 2e Guusje Roelofs, 3e Myrthe Peters

Groep B en L recreatie: 1e Bregje van Zadelhoff, 2e Sanne van Maurik, 3e Alysha Friskes