ELST - Het Alzheimer Café Overbetuwe organiseert iedere maand een informatieve avond voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, professionals en andere belangstellenden.

De café’s staan bekend als waardevolle bijeenkomsten waar in alle openheid over dementie gesproken wordt. Door de toenemende belangstelling hebben we behoefte aan nieuwe vrijwilligers. De bijeenkomsten van het Alzheimer Café Overbetuwe vinden plaats in zalencentrum ‘Onder de Toren’ in Elst, op iedere derde woensdag van de maand van 18.30 tot 21.00 uur. Iedere maand staat een ander thema centraal waarover een inspirerende gastspreker wordt geïnterviewd. Ook is er ruimte voor gezelligheid en onderling contact.

"Binnen ons enthousiaste team is momenteel behoefte aan een voorzitter of secretaris en een vrijwilliger voor de informatie- en boekentafel. Daarnaast zijn ook nieuwe gastheren en gastvrouwen welkom. Heeft u interesse of wilt u meer weten over de verschillende vrijwilligersfuncties? Neem dan contact op met Renate Buitenhuis, 06 11197525 of R.Buitenhuis@alzheimervrijwilligers.nl. We verwelkomen u graag binnen ons team voor dit zinvolle en mooie vrijwilligerswerk!"