Judith van den Broek neemt na 11 jaar afscheid als voorzitter van HSV Dodewaard. (foto: Welzijn Rivierstroom)
Judith van den Broek neemt na 11 jaar afscheid als voorzitter van HSV Dodewaard. (foto: Welzijn Rivierstroom)

Vissen in Dodewaard

DODEWAARD - Welzijn Rivierstroom was woensdag 23 januari aanwezig op de jaarvergadering van HSV Dodewaard. Een actieve hengelsportvereniging uit Dodewaard met ongeveer 300 leden. Een club om trots op te zijn, als je ziet hoeveel leden er ook naar de jaarvergadering komen.

De zaal in het Nannenberghuis zat vol. Judith van den Broek nam na elf jaar afscheid als voorzitter van de club. Om gezondheidsredenen ging het helaas niet meer. Ze vindt het erg jammer om afscheid te nemen en heeft wel moeite gehad om te stoppen, vertelde ze. Tijdens de vergadering kwamen alle belangrijke onderwerpen aan de orde en werden naast een loting ook diverse prijzen uitgereikt. Dat ging samen met een hoop plezier, een drankje en wat hapjes.

De club en het huidige bestuur kijken uit naar een mooi nieuw jaar met veel wedstrijden. Nu Van den Broek als voorzitter is gestopt zoekt HSV Dodewaard inwoners die mee willen helpen met het organiseren en besturen van de club.

Neem voor meer informatie contact op met secretaris Dave Frederiks of kijk op de website van de hengelsportvereniging. Inwoners kunnen ook contact opnemen met Welzijn Rivierstroom op 0344 602337 of mailen naar vrijwilligersnederbetuwe@welzijnrivierstroom.nl.