Afbeelding
Foto:

Cheque-overhandiging door Sint-Jacobusschool Valburg

VALBURG - De leerlingen van de Sint-Jacobusschool hebben zich in december ingezet voor Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland laat liefste wensen in vervulling gaan van kinderen met een ernstige ziekte, om hen kracht en vertrouwen te geven voor de toekomst. Hiervoor is geld nodig.

De leerlingen van de Sint-Jacobusschool hebben prachtige werkstukken gemaakt en deze tijdens de kerstviering verkocht. Er waren veel betrokken ouders en verzorgers op de school waardoor alle werkjes die de kinderen gemaakt hebben, verkocht zijn! Hiermee hebben de kinderen een prachtig bedrag opgehaald.

Juf Myrna heeft al het geld geteld. Niet alleen van de verkoop van de kunstwerkjes van de kinderen maar ook de opbrengst van de verkochte drankjes aan ouders tijdens de kerstviering. Maandag 21 januari kwamen alle leerlingen in de multifunctionele ruimte van de school samen om een cheque te overhandigen aan een vrijwilligster van Make-A-Wish. Er is een ongelooflijk mooi bedrag van 464,14 euro overhandigd aan Make-A-Wish. De leerlingen zijn trots op het resultaat. Zij werden bedankt door de vrijwilligster. Met dit geld kan Make-A-Wish nog meer allerliefste wensen van kinderen tussen de drie en achttien jaar vervullen.

Over Make-A-Wish Nederland

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doet Make-A-Wish door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.