Afbeelding
Foto:

Gijsberts Tweewielers na 80 jaar over in Profile Ouwerling 'de fietsspecialist' in Huissen

Garage Gijsberts 'de specialist in Volvo' vindt u vertrouwd in Elst

ELST - Wim Gijsberts, kiest vanwege alle veranderingen in fietsenland om zich volledig te focussen op de auto-activiteiten van zijn bedrijf Garage Gijsberts, 'de specialist in Volvo'. Na ruim 80 jaar Gijsberts Tweewielers stopt dit deel van het familiebedrijf.

Profile Ouwerling 'de fietsspecialist' zal alle garantie- en service activiteiten naar de klantvriendelijke traditie van de Gijsberts Tweewielers voortzetten. Profile Ouwerling staat inmiddels al voor meer dan 22 jaar fietsplezier, met als motto: 'Betaalbaar fietsplezier met een perfecte service'.

In de ruime fietsencollectie van Profile Ouwerling vindt u gegarandeerd een fiets die bij u past. Het aanbod is gevarieerd en actueel: degelijke en hippe stadsfietsen voor naar werk of school, toerfietsen voor lekker lange fietstochten, de nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk een kwalitatieve collectie sportieve racefietsen en mountainbikes . Wat uw eisen op fietsgebied ook zijn, er zijn mogelijkheden genoeg..

Onbezorgd fietsen kopen mét garantie van de vakspecialist. Een echte specialist geeft altijd meer. Profile Ouwerling 'de fietsspecialist' garandeert u daarom ook het beste advies en uitgebreide service. We staan altijd voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop. Zo kunt u een proefrit maken, is er een uitgebreid servicepakket bij aankoop van een fiets, krijgt u een leenfiets tijdens reparaties en bieden wij een 'niet tevreden, geld terug' garantie. Al deze zekerheden: dat fietst niet alleen extra lekker, maar vooral ook zorgeloos en veilig.

Alle bekende merken online en in de winkel. Om onze kwaliteit en topservice te kunnen blijven garanderen werken wij samen met absolute topmerken. Merken die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en continu streven naar het beste. Want van echte toppers mag je méér verwachten!Het telefoonnummer van Gijsberts Tweewielers is doorgeschakeld naar Profile Ouwerling. Altijd gratis haal- & brengservice voor Elst en omgeving.

Wim Gijsberts bedankt hiermee al zijn tweewieler klanten voor de jarenlange klandizie en vertrouwen. Team Profile Ouwerling heet iedereen een hartelijk welkom.

Garage Gijsberts 'specialist in Volvo', Industrieweg Oost 33, Elst; www.garagegijsberts.nl; 0481 371338.

Profile Ouwerling 'de fietsspecialist', Huismanstraat 29, Huissen; www.profile-ouwerling.nl; 026 3259075.