Master-titels voor vakfotografen

Fred van Soest en Patricia van Kuilenburg

LIENDEN - Fred van Soest en Patricia van Kuilenburg van Design & Zo Fotografie en Vormgeving uit Lienden, zijn beiden door een internationale jury bekroond voor hun fotografische werk.

Patricia behaalde haar Zilver Master-titel die werd toegekend door Master Photographers Network (MPN); een netwerk van professionele fotografen dat als doel heeft het niveau van creatieve professionele fotografie op een hoog peil te houden.

Eens per jaar krijgen MPN-leden de mogelijkheid om op te gaan voor de kwalificaties Brons-, Zilver- of Goud Master. De vakjury beoordeelt de beelden onder andere op kwaliteit, techniek en onderscheidendheid. Patricia is direct opgegaan voor haar Zilver Master zonder eerst haar Brons Master te halen, een uitzonderlijke prestatie.

Fred van Soest behaalde deze titel een aantal jaren geleden al en heeft zijn werk ingestuurd naar de Federation of European Professional Photographers (FEP), waar vijf zeer gerenommeerde en ervaren juryleden zijn werk hebben beoordeeld. Fred mag zich behalve Zilver Master nu ook Qualified European Photographer (QEP) noemen. Om dit niveau te bereiken moet een fotograaf over uitstekende technische en artistieke vaardigheden beschikken en excellent werk leveren. Hij was slechts één van de negen Europese fotografen die zich wist te kwalificeren.

Wilt u meer werk zien of kijken wat Fred en Patricia voor u of uw bedrijf kunnen betekenen, kijk dan op www.design-en-zo.nl. Design & Zo is gevestigd op De Hofstede 49 in Lienden.