High Tea 2018 in de sfeervolle Vloedschuur. (foto: Jos Sinkeldam)
High Tea 2018 in de sfeervolle Vloedschuur. (foto: Jos Sinkeldam)

Lustrum high tea

voor Ouderen in Heteren

HETEREN - Voor de vijfde keer organiseren de gezamenlijke kerken uit Heteren voor de gezelligheid, voor het doorbreken van de wintersleur, om samen het sociale hart van Heteren kloppend te houden, deze bijzondere high tea-middag voor de ouderen van Heteren.

"Jaarlijks staan we altijd weer even stil bij het feit dat we het in Heteren goed hebben. We zijn blij dat er in ons eigen dorp geen opvang nodig is voor dak- en thuislozen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen om ons heen het even gezellig heeft. Dit was vijf jaar geleden de aanleiding om de high tea te organiseren en inmiddels is het een zeer gewaardeerd initiatief waar we ieder jaar meer mensen verwelkomen. Dit jaar met een bijzonder intermezzo vanwege het lustrum."

Bijzonder is dat sinds het bestaan van Heteren Sociaal de Haal- en Brengservice zorgt voor het vervoer van de gasten naar De Vloedschuur en weer terug. Een logistieke uitdaging! Daarnaast zijn er vele vrijwilligers betrokken bij deze middag en zijn er ieder jaar weer jongeren die helpen met het uitserveren van al het lekkers.

"Mochten er nog mensen in Heteren zijn van 75 jaar of ouder die geen uitnodiging gehad hebben, dan kunnen zij zich – zolang er ruimte is – nog opgeven door een e-mail te sturen aan Yvonne Sinkeldam, familiesinkeldam@hotmail.com of te bellen met 026 4721060."