Onder de spar vind je zeker sparrenkegels.
Onder de spar vind je zeker sparrenkegels.

Dierengeluiden


Speuren op ons Landgoed

HETEREN - Het is nog steeds vakantie. Hoera! of bah, ik verveel me. Als je je verveelt, of het gewoon leuk vindt, dan kun je naar Landgoed Overbetuwe aan de Uilenburgsestraat 3 in Heteren gaan en bij Corry in de kantine een doosje kopen voor 1,00 euro, waar je natuurlijke dingen in kunt verzamelen.

In het eierdoosje zitten plaatjes van wat je zoal kunt vinden bij ons op het landgoed. Gewapend met dit doosje ga je een leuke speurtocht over het terrein maken. Probeer van alle plaatjes die in het doosje zitten één ding te vinden. Hiervoor mag je het hele landgoed afspeuren. Als je heel goed gezocht hebt en (bijna) alle voorwerpen gevonden, dan kun je terug gaan naar de lekker warme kantine waar je van Corry een heerlijke beker chocolademelk krijgt.

Als je met meerderen hebt gespeurd, kun je onder het opdrinken van de chocolademelk de voorwerpen met elkaar vergelijken en natuurlijk mag je alles mee naar huis nemen om aan je vader, moeder en broertje en zusjes of wie je maar wilt te laten zien. Wil je eerst wat meer hierover weten dan kun je bellen met Corry op 06 30006376. Als je z’n leuke speurtocht gaat maken dan weet ik zeker dat je een hele fijne middag zal hebben die heel gezellig bij ons in de kantine afgesloten wordt met die heerlijke kop chocolademelk. Tot gauw bij ons in de kantine aan de Uilenburgsestraat 3 in Heteren.