Stabiele Van Ommeren opnieuw kampioen

OMMEREN- Dick van Ommeren is er opnieuw in geslaagd om het goud in de hoofdklasse van de tafeltennisvereniging SER 80 binnen te halen. Van Ommeren is een technisch goede speler, die bovendien slim tafeltennist. Wel wordt de concurrentie wat groter.

Zowel Ruben Verwoert als André van Ingen finishten qua percentage iets achter de kampioen. Jack Hamersma uit Maurik en John Peters uit Wageningen degradeerden uit de hoogste klasse. De veteraan Alex van Schaik gaat het opnieuw proberen in de hoofdklasse. Hij eindigde ruimschoots boven de coming man in de eerste klasse, Wim Schippers uit Ingen. Jeroen Boneschanser uit Ommeren pakte het brons in de eerste klasse,

Einduitslag: Hoofdklasse: 1. Dick van Ommeren 39-1621-98.9 %, 2. Ruben Verwoert, 39-1573-96.-%, 3. Andre van Ingen, 39-1561-95.3%. Eerste klasse: Alex van Schaik, 39-1317-80.4%, 2. Wim Schippers 39-1223-74.6% en 3. Jeroen Boneschanser, 39-1150-70.2 %.

De tafelttennisvereniging SER 80 hervat de (voorjaars)competitie op dinsdagavond 8 januari in De Meentzaal in Ommeren. Aanvang: 18.30 uur. Nieuwe leden zijn welkom.

Lef en creativiteit en een levensboek:

twee inspirerende avonden

ZETTEN - Lef en creativiteit: nieuwe kerkvormen. We kunnen er niet omheen; de meeste kerken hebben te maken met krimp. Tegelijkertijd is er een groeiende groep mensen die behoefte hebben aan verbinding en ontmoeting en gesprekken over levens- en geloofsvragen. Maar misschien niet meer in de traditionele vormen.

Op woensdagavond 9 januari zal ds. Wilma Hartogsveld ons iets vertellen over haar visie op kerk zijn in deze tijd en kunnen we met elkaar nadenken en praten over nieuwe vormen. Wilma is predikant van de Vierplek in Lent, Oosterhout en Ressen. Zij schreef ook diverse boeken en is columniste van Volzin.
Plaats: De Rank, Hoofdstraat 3 te Zetten. Aanvang: 20:00 uur.

Een levensboek vormgeven
Een levensboek maken is een mooie manier om de balans van iemands leven op te maken en op die manier in gesprek te komen over herinneringen, verhalen, foto's, en eventueel de plaats en weg van het geloof. Zo maak je ook een heel persoonlijke en tastbare herinnering voor later.
Maandag 14 januari, 20.00 uur in de Vloedschuur, Kerklaan 4a in Heteren. De avond staat onder leiding van ds. Anette Melzer, predikant in Heteren en Marjon Bosch, kerkelijk werker in Kesteren. Neem een notitieblok mee!

Beide avonden zijn georganiseerd door de regionale werkgroep V&T, Het Gele Boekje. Toegang is gratis, vrijwillige bijdrage na afloop, bijdrage voor koffie/thee is 0,80 euro. Informatie over het gehele programma staat op www.gele-boekje.nl.