Afbeelding
Foto:

Nieuw sportaanbod in Opheusden:

Dans je fit met Nia!

OPHEUSDEN - In januari start er een uniek sportaanbod, speciaal voor vrouwen 35+, in De Notenbalk in Opheusden.

Kom maandagavond 14 januari van 19:30 tot 20:30 uur kennis maken met deze leuke, dynamische workout en ervaar zelf de vitaliserende werking van Nia. Kosten bedragen 7,50 euro.

Nia is een mindful(fit)ness-dans-workout dat jouw vitaliteit, gezondheid en welzijn verbetert. Nia heeft een positieve werking heeft op hoe je je voelt, hoe je eruit ziet, hoe je denkt en hoe je beweegt. Met plezier bewegen en jezelf goed voelen, daar draait het in de lessen om. Nia is een veilige manier van bewegen, een laagdrempelige mix van verschillende bewegings- en ontspanningstechnieken. Dans, yoga en tai chi worden eenvoudig gecombineerd op mooie, krachtige en inspirerende muziek.

Je beweegt op jouw eigen manier. Het is zelfs mogelijk om vanuit een stoel deel te nemen. Naast fysieke inspanning ontspan je ook en maak je je hoofd leeg. Nia belooft je te laten genieten van zowel de klassieke voordelen van fitness als de heilzame werking van op lichaam en geest gerichte technieken. Fysiek nemen je uithoudingsvermogen en soepelheid toe, je spieren worden sterker en je kunt gewicht verliezen. De bloedcirculatie verbeterd en je immuunsysteem wordt gestimuleerd. Op mentaal gebied vergroot Nia je zelfbewustzijn, het maakt je geest rustig en verminderd stress. Je concentratie- en denkvermogen en creativiteit verbeteren.

Iedereen die houdt van bewegen is welkom. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@ligtvoetig.nu of te bellen naar 06 15693122.