Bezoekers van de nieuwjaarsborrel 2018 van Kunstcafé Overbetuwe. (foto: Els Mathijssen)
Bezoekers van de nieuwjaarsborrel 2018 van Kunstcafé Overbetuwe. (foto: Els Mathijssen) Els Mathijssen

Kunstcafé Overbetuwe: Oudjaarsborrel!

ELST - Vrijdagavond 28 december luidt Kunstcafé Overbetuwe het oude jaar uit in de foyer van de KiK. De organisatoren van het Kunstcafé nodigen elke Overbetuwse kunstenaar en kunstliefhebber uit om een jaar vol kunst, gezamenlijk af te sluiten. Iedereen is van harte welkom!

Elkaar ontmoeten en inspireren zijn de belangrijkste doelen van Kunstcafé Overbetuwe. Elke laatste vrijdag van de maand organiseren de organisatoren een activiteit. De ene keer een lezing door een kunstenaar, een andere keer een film of een excursie. En soms komen mensen gewoon bij elkaar om wat te praten over wat hen bezig houdt.

De laatste vrijdag van het jaar 2018 is er aan het begin van de avond een kort programma. Een bestuurslid van Stichting Art Overbetuwe blikt terug op haar activiteiten in 2018. De organisatie van de Kunstroute vertelt over de plannen voor de route in september 2019. En de mensen achter Kunstcafé Overbetuwe kijken kort terug en presenteren de plannen voor 2019. Tot slot staan we even stil bij Frank Hemeltjen, die vanwege een nieuwe drukke baan, helaas gaat stoppen als mede organisator van het Kunstcafé.

Na afloop van dit korte programma brengen we een toast uit op het nieuwe jaar. En daarna is er ruim de tijd om met elkaar verder te praten onder het genot van een drankje in de foyer van De KiK (ingang achter de Hema). De start: 20 uur; inloop vanaf 19.30 uur. Drankjes zijn voor eigen rekening.