Klaverjassen en nieuwjaarsreceptie v.v. Echteld

ECHTELD - Voetbalvereniging Echteld houdt op maandag 31 december weer een klaverjastoernooi. De aanvang is 14.00 uur, inschrijven is gratis en er zijn mooie prijzen te winnen.

Ook worden er ronden met met lichtspel gedraaid en wordt de trekking gehouden van de grote loterij, met als hoofdprijs een refurbished ipad. Zondag 6 januari houdt de vereniging haar nieuwjaarsreceptie, iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt is welkom vanaf 15.30 uur.

Top2000 in

De Vloedschuur

HETEREN - Na het succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer een Top2000-dienst in De Vloedschuur.

De Top2000 zijn de 2000 beste popliedjes aller tijden opgesteld door de luisteraars. "Op vrijdag 28 december vanaf 20:00 uur gaan we luisteren naar en zingen we samen nummers uit de Top2000; liedjes die een speciale betekenis hebben, die troost bieden of waar je blij van wordt." Een aantal liedjes zal live gespeeld worden door de Vloedschuur Top2000-band. Na afloop is er Vloedschuurcafé. Locatie: De Vloedschuur, Kerklaan 4a, Heteren.

Concert in Molen De Zwaluw succes

BETUWE - "We kijken terug op een prachtige avond, afgelopen donderdag 13 december. Wat was er een hoop belangstelling. Het doet me goed dat jullie interesse tonen!"

"Er is veel geld opgehaald, hiermee kunnen we mijn verblijf bekostigen en de mensen daar helpen. Dit willen we onder andere doen door heaters in te kopen op Lesbos voor in de tenten. Op deze manier hopen we de mensen te ondersteunen in de koude winter die gaat komen. Ik wil jullie bedanken voor jullie interesse en de bijdrage die jullie hebben geleverd! Ook degenen, die deze avond mogelijk hebben gemaakt, hartelijk dank.

Voor vragen/interesse/steun kunt u ten alle tijde contact opnemen! (https://diekeoplesbos.wordpress.com/)

Lezing over humor in Rivierenland

OMMEREN - Op maandagavond 14 januari houdt Liendenaar Piet Verwoert op uitnodiging van de Historische Kring Kesteren en Omstreken een lezing over 'Humor in Rivierenland'.

De aanvang is om 20.00 uur. Toegang gratis. Aan bod komen diverse onderwerpen uit het nieuwe boek dat Verwoert op stapel heeft staan met de titel: .. 't Is zoas 't is... en zo is 't.... en nie anders...

Verwoert, die dertig jaar voor regionale kranten schreef, interviewde veel -meestal oudere- Betuwenaren. Mensen die wat te vertellen hadden. Het Rivierenland kent tal van goeie vertellers. Humor ontbrak nooit.