De deelnemers genieten van hun ronde door Park Lingezegen. (foto: Ivo Hutten)
De deelnemers genieten van hun ronde door Park Lingezegen. (foto: Ivo Hutten)

Doorstart ParkLopen

Park Lingezegen groot succes

BETUWE - Zondag 16 december vond de herstart plaats van het ParkLopen Parklingezen. Running Elst heeft het organisatie stokje voor het populaire ParkLopen overgenomen en zette in samenwerking met de gemeente Overbetuwe, Park Lingezegen en Landerij De Park en de Atletiekunie een mooie eindejaarsedite neer in een sfeervol laagje sneeuw.

ParkLopen in het kort: Begin jouw zondagmorgen sportief. Loop samen een rondje door Park Lingezegen. Iedereen kan meedoen: jong & oud en van snelle hardloper tot recreatieve wandelaar. Samen lopen is leuker! Twijfel niet, kom ook Parklopen! Op elke 3e zondag van de maand gaan we om 09.30 uur van start voor al weer een volgende Parklopen in Park Lingezegen.

Parklopen kost niets en levert veel op: een voldaan gevoel, veel gezelligheid, endorfines, gezellige loopmaatjes, schouderklopjes en jouw persoonlijke score. En dat alles helemaal gratis! Enthousiast geworden? Doe mee!

De volgende ParkLopen is op zondag 20 januari, 09.30 uur. Verzamelen bij Landerij de Park. Meer op www.parklopen.nl of volg ons op Facebook @ParklopenLingezegen