De Variabele Nieuwbouwproject
De Variabele Nieuwbouwproject Foto:

Hé vakman,

waar ken ik jou van?

REGIO - "Zie jij ze ook steeds vaker? Advertenties achter op busjes, steeds meer vacatures in week- en dagbladen… Bedrijven zijn volop op zoek naar personeel, vooral in de technische sector. Maar hoe vind je geschikte vakkrachten en vooral: hoe vind je mensen die bij jouw bedrijf passen? Met de actie "Hé vakman, waar ken ik jou van?" gaan onze eigen vakmensen op zoek naar nieuwe collega's."

"Praktisch en zonder drempel. Geen sollicitatiebrieven, geen lastige gesprekken en moeilijke vragen. Je loopt gewoon op één van onze projecten bij de teamleider binnen en gaat het gesprek aan. Je krijgt een beeld van ons bedrijf, van wat we doen en wie je nieuwe collega's kunnen worden.

Geen sollicitatiebrieven en moeilijke vragen

Na de eerste kennismaking denk je nog eens rustig na. Je laat alles op je inwerken en je bepaalt zelf of en wanneer je toe bent aan de volgende stap. Is het gevoel goed? Dan praten we graag met je verder.
Over een leuke baan bij een vastgoedonderhoudbedrijf, dat in jouw eigen omgeving actief is. Waarbij je veel vrijheid en doorgroeimogelijkheden hebt.
We hebben bij De Variabele alles in huis om mensen te binden én te behouden. En ook al heb je een heel ander soort opleiding of beroep: heb je affiniteit met bouw en onderhoud, loop gerust eens binnen. Op onze website vind je meer informatie over de bouwplaatsen die je kunt bezoeken en collega's met wie je in gesprek kunt gaan. We spreken elkaar!"

Voor meer informatie mag men naar de site www.werkenbijdevariabele.nl