Afbeelding
Foto:

Oliebollenkraam Bon Appetit

voor vierde bekroond met goud

ELST - "Vol vreugde en trotsheid kunnen wij vertellen dat oliebollenkraam Bon Appetit opnieuw bekroond is met goud."

"Doordat wij altijd voor kwaliteit en achter ons product staan is het dit jaar weer gelukt om de Gouden Oliebol te bakken, een prestatie waar menigeen jaloers op is! Het is de vierde bekroning op rij, in 2015, 2016, 2017 en 2018 zijn onze oliebollen gekeurd door Nederlands Bakkerij Centrum te Wageningen, deze zijn gekeurd op acht verschillende punten en beoordeeld op: vorm, uitwendige kleur, structuur, eeteigenschappen, smaak, vulling en vet.

De producten van de oliebollenkramen Bon Appetit worden dagelijks vers gebakken voor u, zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Bij oliebollenkramen Bon Appetit bent u verzekerd van de lekkerste oliebollen, krentenbollen, gevulde bollen, de ouderwetse appelflap en appelbeignets in Elst en omstreken, gebakken in 100% arachideolie. Bestellen is bij onze oliebollenkramen niet nodig voor oud & nieuw, wij bakken de gehele dag verse oliebollen, krentenbollen, appelbeignets, appelflappen. Wilt u ook de Gouden oliebol/krentenbol proeven die bekroond is met goud, dan kunt u terecht bij onze oliebollenkramen Bon Appetit op het Europaplein en op het Winterfestijn bij het gemeentehuis in Elst."

De oliebollenkramen zijn dagelijks geopend van 11.00 - 17.30 uur, 29 December vanaf 10.00 -17.30 uur, 30 December vanaf 10.00 -17.00 uur & 31 December vanaf 08.00 -17.00 uur. "Heeft u een nieuwjaarsreceptie en Oliebollen nodig? De Oliebollenkraam Bon Appetit op het Winterfestijn voor het Gemeentehuis is geopend tot 6 januari."