Kerstwedstrijd bij Elsterclub

ELST - Op zondagmorgen 16 december kijk je uit het raam en ja hoor het heeft gesneeuwd. Leuke bijkomstigheid als je net deze dag een kerstwedstrijd gaat rijden bij manege De Hoeven. Zo kom je volledig in de kerstsfeer en is het extra leuk om deze wedstrijd die jaarlijks rond de kerst georganiseerd mee te rijden.

Elke groep die les heeft mochten zelf hun kleding, muziek en een originaliteit bedenken. In het totaal deden deze keer een tachtig leden mee aan dit evenement. Ook mochten van elke groep een ouder als jury fungeren, ook was er één vakjury aanwezig. Er was een enorme belangstelling en ouders en familieleden genoten van dit leuke evenement. Caps werden versierd met hoorns, kleding werd versierd met kerstversiering, ook waren er engeltjes met warempel vleugels.

De kinderen konden volledig los gaan in hun creativiteit en maakte daar dan ook dankbaar gebruik van. Uiteindelijk heeft er een groep gewonnen, dit was de tweede les van de woensdagavond die deze dag de Snowflake genoemd werden. Al met al weer een geweldige leuke dag een ieder van heeft genoten. Bij de Elster Ponyclub gaan ze zich weer voorbereiden voor de tweede dressuurwedstrijd voor het clubkampioenschap. Deze wordt gereden op zondag 27 januari en natuurlijk is iedereen welkom om de ruitertjes te komen aanmoedigen.

Polar Express brengt kerstsfeer naar Het Palet

KESTEREN - De ouderraad van Daltonschool Het Palet in Kesteren heeft groots uitgepakt met de kerstversiering in de hal van de school.

Het is alsof de Polar Express zomaar uit de muur komt rijden en de kerstsfeer de school in brengt. Niet alleen de ouders, ook de leerkrachten en natuurlijk alle kinderen hebben gewerkt aan de versieringen in de hele school. In deze magische setting wordt de laatste schoolweek van dit jaar feestelijk en sfeervol afgesloten.