Afbeelding
Foto:

B.M. Machineservice

uw heftruckmonteur in de Betuwe

DODEWAARD - Misschien is het u opgevallen dat er sinds kort een nieuw bedrijf aan de Bonegraafseweg 16b in Dodewaard is gevestigd: B.M. Machineservice. Wij zijn een heftruckbedrijf met ruim tien jaar ervaring, die een totaalpakket bied van aanschaf tot onderhoud van uw intern transport materieel.

Per week verkoopt het bedrijf momenteel zo`n 3-5 heftrucks. We zijn leverancier van jong gebruikte elektrische, diesel en lpg heftrucks. Voor aflevering wordt de heftruck voorzien van een servicebeurt en keuring. Ook kunt u er terecht voor: stapelaars, pompwagens, accu`s, banden et cetera.

Verder voert B.M. Machineservice reparatie en onderhoud uit aan alle merken heftrucks en ander intern transportmateriaal. Eigenaar Bart Meijer: Eigenlijk doen we alle bekende merken maar Linde vormt wel ons specialisme. Ook voor de opbouw van voorzetapparatuur en motorrevisie kunt u er terecht. Transport van de heftrucks verzorgt B.M. Machineservice met de Scania R420. De klussen die te groot zijn om op locatie uit te voeren worden in de werkplaats gedaan.

Verder is B.M. Machineservice het keurstation voor uw intern transportmaterieel. Onlangs is de bevoegdheid weer verlengd. B.M. Machineservice moet hiervoor aan strenge eisen voldoen. De Arbowet verplicht een periodieke keuring voor veilig gebruik van uw heftruck en andere transportmiddelen. B.M. Machineservice is bij VA-Keur aangesloten. Er vinden ook steekproeven plaats op de keuringen.

Op de nieuwe locatie weten bestaande en nieuwe klanten B.M. Machineservice te vinden. Inmiddels werken ze met drie man en zijn ze op zoek naar nog een monteur ter versterking van het team. Ook benieuwd wat B.M. Machineservice voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.