Sinterklaas vertrekt uit Madriel. Tot volgende jaar! (foto: Rinus Hagen)
Sinterklaas vertrekt uit Madriel. Tot volgende jaar! (foto: Rinus Hagen)

Vrolijk afscheid van Sinterklaas in Madriel

DRIEL - Nog eenmaal genieten van Sinterklaas en zijn Pieten? Samen zwaaien wij hen uit!

Kom donderdagavond 6 december om 18:00 uur allemaal naar het Polenplein. De animo voor deze leuke afsluiting was afgelopen jaren zo groot, dat de kerk bijna uit zijn voegen barstte. Om iedereen optimaal en veilig te kunnen laten genieten, wordt dit unieke afscheid dus voor de eerste keer op de grote parkeerplaats gehouden. Op zijn echte verjaardag kan Sinterklaas daar nog één keer genieten van zang en dans.

Na dit laatste optreden vertrekken we gezamenlijk in een feestelijke optocht naar de Rijn om Sinterklaas en zijn Pieten uit te zwaaien. Om ongeveer 18:30 uur vertrekt de boot. De Pieten zien er tijdens de uittocht nog mooier uit dan anders. Sinterklaas zou het leuk vinden als ook u vrolijk uitgedost bent. Met verlichting in zo veel mogelijk kleurtjes. Hoe gekker hoe beter! Op het plein is trouwens ook een standje van stichting DeSintKan waar men voor een zacht prijsje verlichte zwaaistokken en slingers kan kopen.

Na een fantastische sinterklaasperiode keert de rust terug in Madriel. Wat overblijft zijn mooie herinneringen aan een prachtige intocht, een geslaagde Pietenjacht (al weer de tiende editie), leuke bezoeken aan school en sportclub, pakjesavond en de spetterende uittocht. Stilletjes verheugen we ons nu al weer op volgend jaar…

De uittocht wordt georganiseerd door stichting DeSintKan. Informatie over al onze activiteiten staat op www.desintkan.nl.