De eenzame Tony.
De eenzame Tony.

Dierengeluiden: Onze boerderij

HETEREN - Helaas is het Friese paard uit onze boerderij verdwenen. De eigenaar heeft een ander tehuis voor haar gevonden. Nu staat alleen Tony de Tincker er nog. Maar een paard moet gezelschap hebben dus proberen wij een ander paard te krijgen om bij hem te zetten.

Het is echter nogal moeilijk om dat te financieren, wij, de vrijwilligers van de boerderij, moeten dus proberen om geld bij elkaar te krijgen om een paard aan te schaffen en daarna ook nog te eten te geven. Daarom zijn we van plan een nieuwjaarsloterij te organiseren. De loten voor deze loterij kosten 2,50 euro en de trekking zal op nieuwjaarsdag onder het genot van een nieuwjaarsdrankje in de kantine van de camping aan de Uilenburgsestraat 3 in Heteren plaatsvinden.

Het is natuurlijk erg leuk als je een prijs wint, maar een gezellige avond houd je er in ieder geval aan over. De loten zijn verkrijgbaar bij Corry Kramer bereikbaar in de kantine van de camping of telefonisch op 06 30006376. Als we dan een paard 'bij elkaar gespaard' hebben gaan we nog leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een paardenclubje, organiseren om voor het eten voor het paard te zorgen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het gaat lukken en dat we gezelschap voor Tony kunnen realiseren.