De mini's in hun hesjes. (foto: Frans Essers)
De mini's in hun hesjes. (foto: Frans Essers)

Sponsor bedankt!

DRIEL - Woensdagmiddag 21 november was het zover, de mini's van RKSV Driel stonden bij Albert Heijn Ger Koopmans voor de deur. Vol trots presenteert de jongste garde van RKSV Driel hun nieuwe hesjes.

In de kleuren blauw, geel, groen en oranje en met het logo van 'Albert Heijn Ger Kopman' als hesjessponsor. Daarmee zijn de mini's nu goed te onderscheiden in hun onderlinge wedstrijden. Ondanks de kou, was het een kleurrijke bezigheid.

De mini's gingen nog even de winkel in. Schoenen en trainingspakken hadden ze al aan, omdat ze daarna naar de training zouden gaan. Het getik van de noppen in de winkel maakte veel indruk. Nog even poseren rondom de grote bak met chocoladeletters, met de hesjes aan. Daarna vertrokken ze met fiets of auto, naar het sportcomplex van de RKSV Driel om te gaan trainen.

Wij danken Albert Heijn Ger Koopman namens de mini's voor het schenken van de hesjes. Zij hebben nu een prachtige outfit en trainen en spelen daardoor met nog meer plezier. Benieuwd, wat de mini's (5-6 jarigen) in petto hebben? Kom dan gerust eens kijken. Op zaterdag 8 december spelen zij om 10.00 uur op het sportpark van RKSV Driel hun wedstrijden.