Afbeelding
Foto:

Sleutel- en Slotenspecialist B. Bosman is dé oplossing!

Heb je ook een reservesleutel voor je auto?

ARNHEM – Bezit je een reservesleutel voor je auto? Want dat bespaart je wellicht tientallen tot zelfs meerdere honderden euro's! Wie overkomt het niet de auto dicht te doen met de sleutel nog in het contact? Dan is een telefoontje naar je dealer vaak een oplossing. Maar je kunt ook De Sleutel- en Slotenspecialist B. Bosman bellen. Die komt ook ter plekke. Dat kan je tientallen tot honderden euro's besparen!

Autosleutel kwijt en auto op slot? Heb je geen reservesleutel, laat dan een sleutel maken bij De Sleutel- en Slotenspecialist B. Bosman. Want of het nu om een slot op woning gaat of dat van een auto, een vakman als René Bosman fikst 't.

Een reserve-sleutel van Sleutel- en Slotenspecialist B. Bosman is vaak veel voordeliger dan de originele bij de dealer. Informeer maar eens naar de prijs. Dit bedrijf kan vrijwel alle autosleutels –ook de allerjongste generatie- bijmaken en... repareren! Wil je weten of dat ook geldt voor jouw automerk en type, neem via mail of telefoon contact op of kom langs in de winkel.

In de werkplaats worden sleutels gerepareerd. Veelal gaat het om gebroken sleutels of niet-werkende sleutels met afstandsbediening, afgebroken knopjes en kapotte behuizingen. "Wij geven deze sleutels een tweede ronde! Goedkoper dan nieuw", aldus René van Sleutel- en Slotenspecialist B. Bosman, dat ook lid is van het Nederlands Sleutel Sloten Gilde, waarbij betrouwbare slotenmakers zijn aangesloten (zie www.nssg.nl voor een complete lijst).

De Sleutel- en Slotenspecialist B. Bosman, Johan de Wittlaan 19, Arnhem; 026 4421247; www.bosmansleutels.nl.